Filtreaza dupa close

Filtreaza dupa

Lungime

Lungime

Culoare

Culoare

Disponibilitate

Disponibilitate

Cazi baie

Filtere active

Cada freestanding ovala 160x80 EGG
Pret 4.240,00 lei

Cada freestanding din acril premium, model EGG 160x80 cm, realizata dintr-o singura bucata. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada de baie freestanding Banana Max Cada de baie freestanding Banana Max
  • STOC EPUIZAT
Cada freestanding 180x89 Banana Max
Pret 4.720,00 lei

Cada freestanding Banana Max 180x89 cm, din acril premium. Rrealizata dintr-o singura bucata, aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada freestanding 180x87 Tender Max
Pret 4.450,00 lei

Cada freestanding model Tender Max 180x87 cm, din acril premium, realizata dintr-o singura bucata. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada freestanding la perete 170x80 Linea Combine
Pret 4.200,00 lei

Cada freestanding la perete, din acril premium, model Linea Combine, 170x80 cm, realizata dintr-o singura bucata. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Pretabila pentru montare la perete, datorita spatelui drept. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile

Cada de baie freestanding Allure Cada de baie freestanding Allure
  • -500,00 lei
Cada freestanding 172x80 Allure
Pret 3.640,00 lei Pret de baza 4.140,00 lei -500,00 lei

Cada freestanding Allure 172x80 cm, din acril premium, realizata dintr-o singura bucata. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada Freestanding la perete 150x80 Linea Combine
Pret 4.100,00 lei

Cada freestanding la perete, model Linea Combine 150x80 cm, realizata din acril premium, dintr-o singura bucata. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Pretabila pentru montare la perete, datorita spatelui drept. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada Freestanding la perete 130x70 Linea Combine
Pret 4.090,00 lei

Cada freestanding la perete, model Linea Combine 130x70 cm, realizata din acril premium, dintr-o singura bucata. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Pretabila pentru montare la perete, datorita spatelui drept. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada Freestanding 170x80 Elegant
Pret 4.270,00 lei

Cada freestanding model Elegant 170x80 cm. Acril premium. Realizata dintr-o singura bucata, aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada Freestanding 150x75 Elegant
Pret 4.140,00 lei

Cada freestanding model Elegant 150x75 cm. Acril premium. Realizata dintr-o singura bucata, aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada Freestanding 180x80 Tender Curve
Pret 4.600,00 lei

Cada freestanding Tender Curve 180x80, din acril premium, realizata dintr-o singura bucata. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada Freestanding la perete 170x80 Linea Wall
Pret 4.200,00 lei

Cada freestanding la perete, model Linea Wall 170x80 cm, din acril premium. Realizata dintr-o singura bucata. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Pretabila pentru montare la perete, datorita spatelui drept. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada Baie Linea Combine  1700 negru Cada Baie Linea Combine  1700 negru
  • STOC EPUIZAT
Cada freestanding la perete Linea Combine 170x80 negru
Pret 4.600,00 lei

Cada freestanding la perete, realizata din acril premium de culoare neagra, model Linea Combine 170x80 cm. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Pretabila pentru montare la perete, datorita spatelui drept. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.

Cada Freestanding cu baterie 170x80 Linea Wall
Pret 5.299,00 lei

Cada freestanding cu baterie, model Linea Wall 170x80 cm, din acril premium, realizata dintr-o singura bucata, cu baterie pe cada. Aceasta cada, nu contine plastic ABS, ceea ce ii confera o durabilitate mult mai mare in timp si o pastrare impecabila a culorii. Pretabila pentru montare la perete, datorita spatelui drept. Include sifon cu racord flexibil, ventil click clack si cadru metalic din inox, cu picioare reglabile.