Filtreaza dupa close

Baterii cada Freestanding

Amenajarea băii de acasă este esențială pentru confortul de care fiecare persoană în parte se bucură, motiv pentru care obiectele sanitare trebuie alese cu multă grijă. Chiar dacă, de regulă, cei mai mulți dintre consumatori se focusează mai mult pe căutarea unei cabine de duș sau a unei căzi, alegerea unei baterii cada freestanding este esențială. Cu ajutorul acestui obiect, folosirea apei devine mult mai ușoară de fiecare dată!

Baterii cada freestanding – cum se montează?

În funcție de felul în care se montează, bateriile compatibile cu căzile freestanding sunt următoarele: • baterii încastrate – cu un design simplu și minimalist, bateriile încastrate se aplică deasupra căzii ori în interiorul cabinei de duș, în funcție de situație, cu mențiunea că la exterior vor fi vizibile doar cartușul și mânerul. În acest fel, consumatorii se bucură de un aspect plăcut al bateriei, dar și de o funcționalitate excelentă pe termen lung; • baterii de perete – se montează pe unul dintre pereții ce mărginesc cada. Aceste modele sunt considerate a fi clasice, iar opțiunile de care dispun sunt diverse. De la bateriile de perete simple, până la cele termostatate, toate sunt la dispoziția consumatorilor; • baterii pe cadă – sunt bateriile care se montează cel mai ușor, cu mențiunea că cei ce au nevoie de ele trebuie să se asigure dinainte de compatibilitatea dintre cadă și baterie.

Alegerea bateriei potrivite în funcție de tipul de comandă

Printe caracterisiticile esențiale, pe care consumatorii ar trebui să le studieze la o baterie cada freestanding se află și modul în care pot acționa apa. În acest sens, pot alege: • baterie cada freestanding cu monocomandă – foarte des întâlnită în băile moderne, această baterie are un singur robinet, care se poate roti fie spre stânga, fie spre dreapta, în funcție de apa de care consumatorii au nevoie. Un astfel de model poate fi simplu, clasic sau termostatat, permițând setarea temperaturii apei la un anumit nivel; • baterie cu dublă comandă – este cunoscută și sub denumirea de baterie cu rozete, fiind modelul clasic, ce există pe piață de foarte mulți ani. Un astfel de obiect sanitar are doi robineți separați, unul pentru apă rece, iar celălalt pentru apă caldă. Atât bateriile cu monocomandă, cât și cele cu dublă comandă sunt eficiente, diferențele dintre ele fiind date, însă, de ușurința cu care pot fi utilizate, dar și de funcțiile suplimentare cu care sunt prevăzute modelele cu monocomandă, fiecare având libertatea să-și aleagă modelul preferat în funcție de buget, dar și de design-ul din propria baie.

Cu ce funcții moderne poate fi dotată o baterie cada freestanding?

Noutatea pe care producătorii de baterii cada freestanding o aduc pe piață astăzi este aceea că obiectele sanitare sunt prevăzute cu funcții moderne și eficiente. Printre cele mai populare și mai interesante se numără: • funcția cascadă – permite utilizatorilor să-și transforme baia într-un SPA personal, acolo unde relaxarea să fie la cote maxime. Mai exact, pipa de scurgere a apei este frumos decupată în parea superioară, iar astfel ajută la crearea unui efect interesant de curgere. O astfel de baterie cada freestanding este ușor de folosit într-o baie modernă și elegantă; • funcția termostatică – datorită acestei funcții, utilizatorii își pot seta apa la o anumită temperatură, în funcție de cum se simt cel mai confortabil, reducând în mod considerabil din consumul de apă. În același timp, funcția termostatică ajută la evitarea fluctuației de apă caldă/apă rece, care este extrem de neplăcută.

Perlatorul, esențial pentru durata de viață a bateriei

O baterie cada freestanding trebuie să includă, de asemenea, și un perlator. Acesta este un filtru de dimensiuni reduse, care se montează la capătul bateriei, având rolul de a reține impuritățile provenite din apă. În același timp, perlatorul are capacitatea de a mixa apa cu aerul, astfel încât jetul de apă obținut să fie unul bogat și constant.

Cartușul bateriei

În ceea ce privește cartușul bateriei, el poate fi ceramic ori din teflon. Modelele din ceramică sunt, însă, mult mai rezistente și mai performante, și nu se zgârie la fel de ușor precum cele din teflon. Totodată, cartușele ceramice nu produc la fel de mult zgomot, contribuind în mod eficient la relaxarea de care utilizatorii au nevoie când vor să se relaxeze facând o baie lungă și plăcută.

Din ce materiale sunt realizate bateriile de cadă?

Inoxul și alama sunt cele mai bune materiale care pot fi utilizate pentru realizarea unor baterii cada frestanding bune. Acestea rezistă atât la temperaturi scăzute, cât și la temperaturi mari, dar și la fluctuațiile de apă rece/caldă. În același timp, inoxul și alama nu permit apei să își schimbe proprietățile nici măcar după o perioadă îndelungată de timp, totodată păstrându-și aspectul deosebit. În ceea ce privește alama, ea trebuie să conțină cel puțin 59% cupru, pentru a fi calitativă, motiv pentru care consumatorii ar trebui să citească întotdeauna descrierea produselor spre care se orientează.

Design-ul contează

Fiecare utilizator în parte își poate alege o baterie cada freestanding inclusiv în funcție de design-ul acesteia. Pe piață există o varietate de modele interesante. Începând de la bateriile clasice, cu 2 robineți separați, care au cartușe simple, până la bateriile moderne și elegante sau chiar bateriile realizate în stil vintage – toate aceste opțiuni se află la îndemâna celor care au nevoie de ele. Înainte de alegerea celei mai bune baterii cada freestanding, important este ca utilizatorii să pună în balanță și design-ul final pe care vor să îl obțină în baie. Astfel, le va fi mai ușor să se orienteze către o baterie cu linii curbate, frumoase, ori către o baterie cu linii drepte, care să ajute la crearea unei imagini minimaliste, moderne.

Gama cromatică

Din punct de vedere cromatic, bateriile de pe piață sunt extrem de diverse. Dacă odinioară, consumatorii puteau opta doar pentru modelele simple, gri, astăzi au la dispoziție și baterii cada freestanding aurii ori negre, sau într-o combinație interesantă de culori. Modelele colorate se potrivesc de minune în spațiile amenajate modern, acolo unde utilizatorilor nu le este frică să aducă un plus de intensitate la nivelul obiectelor sanitare.

Ușor de comandat direct de pe Internet

Lux-Sanitary vă oferă posibilitatea de a studia zeci de modele interesante de obiecte de calitate, înainte de vă opri la o anumită baterie cada freestanding. Fotografiile reprezentative, alături de scurtele și concisele descrieri vă vin în ajutor, pentru a ajunge cât mai ușor la varianta potrivită. Ulterior, atunci când sunteți siguri în privința obiectului de care aveți nevoie, îl puteți comanda direct din mediul online, urmând ca apoi să vă fie livrat acasă! Fie că este cu monocomandă sau dublă comandă, cu cartuș ceramic sau din teflon, bateria pentru cadă este esențială în orice baie. Ușor de montat, acest obiect sanitar joacă un rol esențial în obținerea nivelului de relaxare de care fiecare persoană are nevoie, mai ales după o zi lungă și dificilă! Ținând cont de elementele anterior menționate, oricine poate găsi modelul ideal în mediul online, economisind astfel timp și având garanția unei investiții de durată!

Filtere active

Baterie cada freestanding 001 Baterie cada freestanding 001
  • -15%
Baterie cada freestanding 001
Pret 1.275,00 lei Pret de baza 1.500,00 lei -15%

Baterie pentru cada freestanding

GARANTIE: 5 ani!

Baterie cada freestanding crom Baterie cada freestanding crom
  • -15%
Baterie cada freestanding crom
Pret 1.275,00 lei Pret de baza 1.500,00 lei -15%

Baterie pentru cada freestanding

GARANTIE: 5 ani!